CoaguChek Pro II Instrument WLAN ROCHE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CoaguChek Pro II Instrument WLAN ROCHE

Determinați 2 teste cu CoaguChek Pro II

Timpul de tromboplastină parțial activat (aPTT) cu rezultate în mai puțin de 5 minute și timpul de protrombină (PT) cu rezultate în aproximativ 1 minut

DOAR PENTRU UZ PROFESIONAL

4.462,50 lei (inclusiv TVA) 3.750,00 lei (fara TVA)
cu TVA
block Stoc epuizat

FREE SHIPPING  LIVRARE GRATUITA la comenzi mai mari de 350 lei 

Analizor pentru uz profesional pentru determinarea PT & aPTT

CoaguChek Pro II este un dispozitiv medical utilizat pentru monitorizarea statusului coagularii (testare PT & aPTT) ce permite accesul imediat la rezultatele pacientilor datorita tehnologiei wireless si posibilitatii  de conectare la sistemul informatic al spitalului/laboratorului. 

CoaguChek Pro II este perfect pentru urgente si asistenta medicala ambulatorie, rezultatele analizelor fiind eliberate intr-un minut pentru PT si maxim 5 minute pentru aPTT. 

Analizorul va ghideaza pas cu pas de-a lungul testarii, utilizand pictogramele si instructiunile afisate pe monitor. Fiecare caseta de stripuri de testare contine propriul cip de codare, care trebuie introdus in analizor. Cipul de codare contine informatii specifice lotului referitoare la stripurile de testare, de exemplu data de expirare si informatiile de calibrare. De asemenea, sunt disponibile seruri de control pentru sistem.

Trebuie introdus doar cipul de codare, pornit analizorul, introdus stripul de testare si aplicata o proba mica de sange. Sangele se amesteca cu reactivii pe stripul de testare, iar analizorul determina timpul de coagulare al sangelui. In functie de parametrul care este selectat, analizorul afiseaza rezultatele dupa aproximativ un minut (PT) sau dupa cateva minute (aPTT). Dupa masurare, analizorul stocheaza rezultatele in memorie, in mod automat, impreuna cu data/ora si ID-ul pacientului (si ID-ul operatorului, daca aceasta optiune este activata). 

Analizorul CoaguChek Pro II afiseaza rezultatele in unitati echivalente cu masuratorile de plasma ale laboratorului. Rezultatele pot fi afisate in urmatoarele modalitati:

  • Parametru: aPTT – secunde
  • Parametru: PT – Raport normalizat international (INR) – combinatia INR/secunde sau – combinatia INR/%Quick

Testele CoaguChek contin reactivi uscati. Acestia constau din activatori, un substrat de peptida si componente nereactive. Cand o proba este aplicata pe strip, reactivul dizolva si activatorii incep procesul de coagulare, conducand la formarea enzimei trombina. In acelasi timp, analizorul porneste masurarea timpului. Enzima trombinei desface substratul peptidei, generand un semnal electrochimic. In functie de timpul scurs de la prima aparitie, acest semnal este convertit in baza unui algoritm, in unitati prestabilite de coagulare (in functie de test, in INR, %Quick sau secunde) si rezultatul este afisat.

Analizorul CoaguChek Pro II are capacitatea de a se conecta la un sistem de management al datelor (DMS) prin intermediul unitatii de baza portabile de la Roche Diagnostics (disponibila separat) sau prin intermediul comunicarii wireless (WLAN). Analizorul CoaguChek Pro II suporta transferul de date prin intermediul standardului POCT1-A. Sistemele de management al datelor pot avea capacitatea de a extinde optiunile de securitate ale analizorului, de exemplu activarea blocarii operatorului. De asemenea, sistemele de management al datelor pot activa transferul de date dintr-un Sistem de informatii pentru spital (HIS) si/sau catre un Sistem de informatii pentru laborator (LIS). Consultati manualele unitatii de baza portabile si DMS pentru detalii tehnice.

Pachetul CoaguChek Pro II conține :

Analizorul CoaguChek Pro II

■ Alimentator priza 220V

Manual de utilizare 

Manual CD ROM (multilingv)

1050
7613336163245
S-ar putea sa-ti placa

Review-uri Toate review-urile