Kit 25 x Test rapid Nasal  antigen Covid-19 Roche
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kit 25 x Test rapid Nasal antigen Covid-19 Roche

  • Detectează, printre altele, variantele Beta, Delta și Omicron

DOAR PENTRU UZ PROFESIONAL

697,34 lei (inclusiv TVA) 586,00 lei (fara TVA)
cu TVA Livrare 27 zile
new_releases Precomanda

FREE SHIPPING  LIVRARE GRATUITA la comenzi mai mari de 350 lei 

SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal este un test imunocromatrografic rapid pentru detectarea calitativă a antigenului nucleocapsidic SARS‑CoV‑2 prezent în probele de exsudat nazal uman în decurs de 15-30 minute, cu o specificitate relativă pentru probele recoltate profesional de 98,6% respectiv de 99,2% pentru probele autorecoltate și o sensibilitate relativă pentru probele recoltate profesional de 90,6%, respectiv de 84,4% pentru probele autorecoltate.

Continut:

  • 25x card de testare
  • 25x solutie
  • 25x tampon de extractie 
  • 1x manual de utilizare 

Testul este conceput pentru a detecta antigenul virusului SARS‑CoV‑2 la persoanele suspecte de COVID‑19 sau cu expunere la SARS‑CoV‑2 cunoscută sau suspectă. Acest produs este destinat utilizării profesionale în laborator și în proximitatea pacientului, sau pentru recoltare individuală sub supravegherea personalului medical.

Având în vedere recomandarea producătorului, ca testarea să se facă prin intermediul persoanelor calificate în domeniul medical, prin urmare testele pot fi vândute către agenti economici, clinici medicale, cabinete medicale, aziluri de bătrâni, unități militare, SEAP. 

ATENTIE ! Prelevarea probelor și interpretarea rezultatelor trebuie facută doar de către personal medico-sanitar calificat.

1037

Review-uri Toate review-urile