Sistem de ultrafiltrare	Laica Germ Stop Predator - sistem de filtrare bacterii si germeni
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sistem de ultrafiltrare Laica Germ Stop Predator - sistem de filtrare bacterii si germeni

Sistem de ultrafiltrare Laica Germ Stop

169,90 lei (inclusiv TVA) 142,77 lei (fara TVA)
cu TVA Timpul de livrare 1-3 zile
check In stoc

FREE SHIPPING  LIVRARE GRATUITA la comenzi mai mari de 350 lei 

Sistem de ultrafiltrare Laica Germ Stop

Apa este una dintre cele mai valoroase resurse. Insa apa disponibila poate fi poluata prin contaminare cu bacterii, metale grele utilizate in procesele industriale si compusi chimici utilizati in agricultura, cum ar fi ingrasamintele si pesticidele. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, in anul 2017 aproape doua miliarde de oameni au baut apa contaminata.

Solutia LAICA: filtru Bi-flux + filtru Germ STOP
LAICA se implica in mod constant in cercetarea si dezvoltarea produselor care pot imbunatati bunastarea consumatorilor. Filtrul LAICA Germ-STOP s-a nascut din dorinta de a crea un filtru de inalta performanta pentru a reduce bacteriile si substantele chimice principale care pot fi prezente in apa de la robinet a tărilor unde problema poluarii apei este o problemă zilnica.

1. Apa de la robinet
Apa de la robinet poate fi contaminata de bacterii, metale grele, reziduuri de pesticide si erbicide sau alti contaminanti chimici.
2. Filtru Laica Bi-flux
Filtrul Laica bi-flux reduce contaminantii chimici, pesticidele, erbicidele si metalele grele care pot fi prezente in apa de la robinet. Filtrul Laica bi-flux dureaza 30 de zile / 150 de litri de apa filtrata.
3. Filtru Laica Germ STOP
Filtrul Laica Germ Stop a fost creat cu o tehnologie speciala care poate bloca bacteriile si poate elimina turbiditatea apei. Filtrul Germ Stop durează o perioadă variabila de timp, in functie de nivelul de turbiditate al apei de la robinet. La o valoare a turbiditatii de 30 FAU, poate filtra 1.000 de litri, adica filtrul Germ Stop trebuie schimbat dupa aproximativ 6 luni (la un consum lunar de 150 litri de apa). Germ Stop reduce 99,999% din bacterii *.

4. Apa filtrata

Apa este gata de batut. Laica Germ Stop are nevoie de doar 5 minute pentru a filtra un litru de apa. 

Calitatea filtrarii Laica Germ Stop
* Teste efectuate de laboratoare acreditate pe Escherichia coli ATCC 25922 (WDCM 00013), Legionella pneumophila ATCC 33152 (WDCM 00107), Pseudomonas aeruginosa ATCC 9027 (WDCM 00026) și Staphylococcus aureus ATCC 25923 (WDCM 00034).

Caracteristicile canii filtrante Laica Predator:

  • capacitate totala: 3 litri;
  • capacitate apa filtrata: 2 litri;
  • indicator mecanic de schimbare a cartusului Bi-flux;
  • cana filtranta Laica, filtrul Bi-flux si filtrul Germ Stop sunt fabricate in Italia;
  • forma sa speciala permite pastrarea in usa frigiderului;
  • capacul special mentine igiena si calitatea apei filtrate;
  • poate fi spalata si in masina de spalat vase.

Continutul pachetului: cana filtranta de apa Laica Predator culoare rosie, un filtru Laica Bi-flux, un filtru Laica Germ Stop, manual de utilizare in lb. romana, certificat de garantie.

Germ_stop_2%20copy.png

UFSAC
8013240705972

Review-uri Toate review-urile