Dezinfectant Microdacyn60 Wound Care
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dezinfectant Microdacyn60 Wound Care

Dezinfectant pentru plagi si tegumente Microdacyn60 Wound Care

  • 250ML
  • 500ML
  • 990ML
51,17 lei (inclusiv TVA) 43,00 lei (fara TVA)
cu TVA Timpul de livrare 1-3 zile
check In stoc

FREE SHIPPING  LIVRARE GRATUITA la comenzi mai mari de 350 lei 

Security policy (edit with Customer reassurance module)
Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

Microdacyn60 - Solutie super-oxidanta pentru dezinfectia plagilor si pentru utilizare orala  

Fabricata printr-un proces de electroliza de inalta tehnologie in conformitate cu standarde stricte de calitate.  

PH neutru, stabil, biodegradabil; avand rol in ameliorarea rapida si eficienta a infectiei, a durerii de gat, Microdacyn 60  este un adjuvant in tratamentul infectiilor bucale si ale gatului. 

Spectru de actiune larg impotriva microorganismelor patogene prezente in cavitatea bucala (actiune bactericida, fungicida si virucida).  

Microdacyn60 ofera o actiune antiseptica rapida si eficienta si este gata de utilizare (fara diluare) pe mucoasele orale 

Microdacyn60  ofera un efect bactericid in mai putin de 60 de secunde. Dezinfecteaza cavitatea bucala fara a irita membranele mucoase si accelereaza vindecarea ranilor localizate in cavitatea bucala. 

Usor de utilizat - Microdacyn60 poate fi aplicat direct si fara diluare. 

INDICATII :

Solutie adjuvanta pentru tratamentul infectiei orale: 

    • Apa de gura: Turnati 15 ml de Microdacyn 60 intr-un recipient si clatiti gura timp de 60 de secunde si scuipati. Repetati de trei ori pe zi si atata timp cat va spune medicul dumneavoastra sau pana la disparitia ranilor. 

    • Gargara: ca adjuvant pentru a trata infectiile gurii si gatului. Turnati 15 ml de Microdacyn 60  intr-un recipient, puneti-l in gura, inclinati-va capul inapoi si gargarati 60 de secunde. Scuipati si nu clatiti. Repetati de trei ori pe zi, atata timp cat va spune medicul dumneavoastra sau pana la disparitia ranilor. Microdacyn 60  poate fi utilizat si in chirurgia maxilofaciala si dentara pentru a preveni si trata infectiile.  

Recomandari: Utilizarea Microdacyn60  pentru copii cu varsta sub 7 ani trebuie supravegheata de un adult. Nu diluati. Nu inghiti. Nu lasati la indemana copiilor. Depozitati la temperatura camerei. 

Contraindicatii:  Hipersensibilitate la componentele formulei, in special la clor. Toxicitate: Conform diferitelor studii efectuate conform standardului international de sanatate; Microdacyn 60  nu irita sau sensibilizeaza pielea sau mucoasele.

Avantajele solutiei de ingrijire a plagilor Microdacyn60® comparativ cu substantele chimice:

Solutia de ingrijire a plagilor Microdacyn60® Wound Care imbina eficacitatea solutiilor sintetice cunoscute de irigatie a plagilor cu toleranta maxima. Solutia de ingrijire a plagilor Microdacyn60® Wound Care combate microorganismele in aceeasi maniera naturala ca propriile mecanisme de aparare ale organismului nostru.

Efect antimicrobian extins (bacterii, virusuri, spori, fungi)

Poate ramane la nivelul plagii si nu trebuie sa fie clatita

Poate fi, de asemenea, utilizata la nivelul articulatiilor, cartilajului, ligamentelor si tendoanelor expuse precum si la nivelul urechii interne, al abdomenului si ochilor.

Nicio rezistenta

Hipoalergenic

Eficacitate maxima

Prin efectul sau antimicrobian, solutia de irigatie a plagilor Microdacyn60® Wound Care asigura o reducere de incredere a incarcaturii microbiene si, prin utilizare frecventa, previne recidiva reproducerii agentilor patogeni. Solutia Microdacyn60® Wound Care faciliteaza, de asemenea, eliminarea mecanica a microorganismelor si reziduurilor celulare.

Toleranta maxima

Componenta esentiala a solutiei Microdacyn60® Wound Care este acidul hipocloros (HOCl). Este o componenta importanta a propriului nostru sistem imunitar si este format si eliberat de macrofage in timpul fagocitozei ca substanta produsa natural in organism. Acest lucru conduce la avantaje semnificative in comparatie cu alte solutii de irigatie a plagilor si solutii antiseptice: datorita procesului folosit, de asemenea, in cadrul fagocitozei, reactia Microdacyn60® Wound Care este directionata exclusiv impotriva microorganismelor monocelulare si nu impotriva structurilor celulare mai bine diferentiate (ca de exemplu, tesutul uman).

Solutia Microdacyn60® Wound Care nu are reactii adverse cunoscute asupra celulelor umane

Solutia Microdacyn60® Wound Care nu este citotoxica

Solutia Microdacyn60® Wound Care NU declanseaza niciun proces de imbatranire timpurie

Prag de iritatie scazut

Solutia Microdacyn60® Wound Care este tolerata extrem de bine si a atins un prag de irigatie de 1,022 in cadrul testului HET - CAM.

Microdacyn60® Wound Care este ideala pentru utilizare la nivelul articulatiilor, tendoanelor, oaselor si ligamentelor expuse. In plus, este posibila utilizarea solutiei Microdacyn60® Wound Care pentru aplicare in cazul tratamentului plagilor cu presiune negativa (NPWT) si in cadrul irigatiei peritoneale si a articulatiilor.

A. Irigaţi plaga cu Microdacyn60® Wound Care şi lăsaţi-o să acţioneze timp de 15 minute. B. Curăţaţi plaga cu o compresă înmuiată în soluţia Microdacyn60® Wound Care. C. După caz, pulverizaţi produsul Granulox® şi aplicaţi bandajul peste plagă în mod obişnuit.

Solutia Microdacyn60® Wound Care este o solutie de irigatie a plagilor gata de utilizat, cu pH neutru cu valoarea 7.0.

Perioada de valabilitate este de pana la 24 de luni la temperatura camerei, in ambalajul nedeschis.

A se utiliza in termen de 30 de zile de la deschiderea ambalajului.

Poate fi incalzita inainte de utilizare  fara probleme (pana la 40°C)

Informatii privind utilizarea

Clatiti plaga cu solutia Microdacyn60® Wound Care si lasati-o sa actioneze o perioada redusa de timp; procesul poate fi repetat de pana la de trei ori pe zi sau ori de cate ori schimbati bandajul.

In mod alternativ, plaga poate fi, de asemenea, curatata cu comprese inmuiate in solutia Microdacyn60® Wound Care. In timp ce solutia Microdacyn60® Wound Care este lasata sa actioneze, poate fi folosit spray-ul cu hemoglobina Granulox®, dupa caz.

Bandajele aderente pot fi desprinse cu usurinta si fara a provoca traumatisme, folosind solutia Microdacyn60® Wound Care. Pentru a sustine curatarea mecanica a plagilor, timpul de actiune al solutiei Microdacyn60® Wound Care poate fi extins pana la 15 minute.

Ingrediente

Apa, clorura de sodiu, acid hipocloros, hipoclorit de sodiu.

Solutia Microdacyn60® Wound Care este un produs ecologic, care poate fi eliminat in mod obisnuit fara nicio cerinta speciala.

778542
7503006698903
S-ar putea sa-ti placa

Review-uri Toate review-urile