RespiPro VK FFF2 autosterilizant x 2buc respirator L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

RespiPro VK FFF2 autosterilizant x 2buc respirator L

Mască auto-sterilizantă împotriva virusurilor FFP2 Respilon® VK RespiPro x 2 buc. marimea L

71,76 lei (inclusiv TVA) 79,73 lei -10% 60,30 lei (fara TVA)
cu TVA
block Stoc epuizat

FREE SHIPPING  LIVRARE GRATUITA la comenzi mai mari de 350 lei 

Respilon® VK RespiPro 2.0

Masca auto-sterilizantă, împotriva virusurilor – Respilon® VK RespiPro (2 buc.), datorită stratului din nanofibre, captează peste 99% din virusuri și, de asemenea, le distruge imediat datorită celor 2 straturi din oxid de cupru accelerat. .

Protecție bilaterală – protejează atât purtătorul, cât și pe cei din jur. Măștile auto-sterilizante Respilon VK RespiPro 2.0 captează și inactivează virusurile care provin atât din mediul înconjurător, cât și cele de la utilizator, dacă acesta este infectat. Eficiența lor nu este redusă de influența umidității din timpul respirației. Alte avantaje: sunt foarte ușoare (doar 3,2 g); forma anatomică + clema pentru nas asigură o aderență perfectă la față.

Datorită tehnologiei auto-sterilizante, masca nu necesită niciun fel de întreținere și este potrivită pentru purtare repetată. Dacă este purtată timp de 5-6 ore pe zi, rezistă până la o săptămână (în total aprox. 30 de ore). Funcționalitatea oxidului de cupru accelerat nu scade nici după această perioadă. Totuși, în cazul unei utilizări repetate se uzează materialul măștii (posibilă slăbire a benzilor elastice de la urechi, posibilă uzură a clemei de la nas sau scăderea aderenței măștii).

TESTE ȘI CERTIFICATE: Eficacitatea măștilor auto-sterilizante Respilon VK RespiPro la captarea și distrugerea virusurilor este confirmată de teste și certificate, precum:

  • 1. Nelson Labs: Test Viral Filtration Effieciency (VFE)
  • 2. Nelson Labs: Virucidal Screening Test (VST)
  • 3. Certificare conform standardului UE FFP2 ver. 2. Așa cum solicită recomandările Organizației Mondiale a Sănătății, coeficientul nominal de filtrare al acestei măști este egal cu coeficientul nominal de filtrare FFP2 stabilit de EN 149: 2001 + A1: 2009
  • 4. Testul Academiei de Științe din Republica Cehă privind neeliberarea particulelor de oxid de cupru accelerat
  • 5. Testul Institutului Național pentru Sănătate Publică din Republica Cehă privind iritarea și hipersensibilitatea pielii
  • 6. Declarație de conformitate.

Produsele sunt fabricate în Republica Cehă.

Disponibile în mărimea M sau L (pentru alegerea corectă a mărimii, a se vedea imaginea).

Pachetul conține 2 buc.

Material: nanofibre, oxid de cupru

1182
8595190533930

Review-uri Toate review-urile