Caserola de vidat si marinat Laica VT3304, 2L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Caserola de vidat si marinat Laica VT3304, 2L

Caserola pentru vidat si marinat de capacitate 2 litri

73,99 lei (inclusiv TVA) 62,18 lei (fara TVA)
cu TVA Timpul de livrare 1-3 zile
check In stoc

FREE SHIPPING  LIVRARE GRATUITA la comenzi mai mari de 350 lei 

Pachetul contine:

 

  • o caserola hexagonala de capacitate 2 litri;
  • furtun pentru conectarea la aparatul de vidat.

 

Caserola poate fi utilizata pentru:

 

  • Vidat (impreuna cu aparatele de vidat Laica VT3111, VT3114, VT3117, VT3118, VT3120, VT3240);
  • Marinare rapida (impreuna cu aparatele de vidat Laica VT3118, VT3120 si VT3240).

 

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

 

  • Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
  • Economiseste spatiu in frigider;
  • Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.

 

Caserolele Laica VT3304 sunt fabricate din plastic SAN (styrene-acrylonitrile resin) fara BPA.

Caserolele sunt destinate a fi utilizate cu usurinta in frigider, congelator si in cuptorul cu microunde.

Componentele pot fi spalate in masina de spalat vase.

Rezistente la soc termic: pot fi puse direct din frigider sau congelator in cuptorul cu microunde (soc termic -20oC + 60oC).

 

Instructiuni de utilizare:

 

    • Umpleti caserola pana la un maxim de 3 cm sub marginea superioara;
    • Puneti capacul si rotiti dezaeratorul in pozitia SEAL;
    • Racordati caserola la aparatul de vidat folosind furtunul din pachet;
    • Apasati tasta aparatului aferenta inceperii procesului de vidat sau marinare rapida si asteptati oprirea automata;
    • Deconectati furtunul de la caserola.

Ambalarea in vid - descrierea procedeului:

 

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.

Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.

In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

 

Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:

Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Carne 4-5 luni 15-20 luni
Peste 3-4 luni 12 luni
Legume 10 luni 18-24 luni

 

Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Carne cruda 2-3 zile 6 zile
Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile
Vanat 2 zile 6 zile
Mezeluri feliate 4-6 zile 15-18 zile
Mezeluri 7-14 zile 25-40 zile
Branzeturi tari si maturate 6-20 zile 25-60 zile
Legume proaspete 1-4 zile 18-20 zile
Fructe proaspete 5-8 zile 8-10 zile
Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 10 zile
Carne gatita 4-5 zile 8-10 zile
Dulciuri, deserturi proaspete 5 zile 15-20 zile

 

Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Paine 2 zile 7-8 zile
Biscuiti 4-5 luni 12 luni
Paste/orez 6 luni 12 luni
Faina 4 luni 12 luni
Cafea 3 luni 12 luni
Ceai 5 luni 12 luni
Fructe uscate 4 luni 12 luni

 

Specificatii

  • CARACTERISTICI GENERALE

    Tip produs Piesa
    Tip accesoriu Recipient
    Destinat pentru Aparate de vidat
    Utilizare Rezidential
    Brand compatibil Laica
    Material Plastic
    Capacitate 2 l
    Culoare Transparent Alb
VT3304
8033224603964

Review-uri Toate review-urile